Ontbijthotel de Slaapfabriek

De Slaapfabriek Teuge is een hotel op loopafstand van het regionale vliegveld Teuge. Je kunt hier ook slapen in het Vliegtuighotel Teuge, maar is dit volgeboekt of valt het buiten je prijsklasse dan is de Slaapfabriek een uitstekend alternatief.

Hotel Teuge

Teuge ligt tussen de steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Hier overnachten is dus een uitstekend alternatief voor een hotel in Apeldoorn of een hotel in Deventer.

Deventer teuge

Er is echt van alles mogelijk vanaf deze locatie. Natuurlijk alle activiteiten zoals parachutespringen en zweefvliegen die mogelijk zijn vanaf vliegveld Teuge. Maar vanaf Teuge ben je ook zo in de leuke historische Hanzestad Deventer waar je leuk kunt winkelen. Of ga naar Apeldoorn met o.a. het Paleis het Loo en de Apenheul. Ook fietsen en wandelen op de Veluwe is een optie. Daarnaast zijn er diverse welnessmogelijkheden in de regio en kan je er naast een actief weekend dus ook een ontspannen weekend van maken.

de slaapfabriek teuge

De Slaapfabriek Teuge

De Slaapfabriek is een kleinschalig hotel met 12 kamers. Eventueel kan je het ook volledig afhuren bijvoorbeeld voor een familieweekend. De tweepersoonskamers in de slaapfabriek Teuge hebben allemaal een wereldthema. Dat thema komt niet alleen teug in de naam zoals Bora Bora, New York of Palenque maar ook in de inrichting van de kamer, zoals een typisch Mayakleed op het bed en natuurlijk bijpassende schilderijen. De eigenaren van de Slaapfabriek zijn zelf in deze plaatsen geweest of staan op hun wensenlijst.

de slaapfabriek

Elke tweepersoonskamer heeft luxe sanitair, sommige hebben zelfs een bad en douche en er staan producten van het merk Rituals. De Slaapfabriek is meer dan alleen je kamer. Er is een grote zonnige, gemeenschappelijke ruimte. Hier kan je niet alleen ontbijten maar de hele dag terecht, voor een gezellig gesprek of om een goed boek te lezen. Doe alsof je thuis bent, lijken de eigenaren te zeggen. Pak hier een koffie, thee, fris, biertje of wijntje: je hoeft alleen maar even op te schrijven wat je gebruikt hebt. Stap naar buiten in de ruime tuin met speelgedeelte voor de kinderen.

slaapfabriek teuge

Er zijn veel hotels in hotels Deventer en omgeving maar hotel de Slaapfabriek heeft echt wel een bijzondere ligging. Bij mooi weer zie je de zweefvliegers en parachutisten van heel dichtbij overkomen. Wil je zelf ook vanaf vliegveld Teuge parachutespringen dan is het natuurlijk ideaal om daarna zo dichtbij te kunnen overnachten. Ontbijthotel de Slaapfabriek heeft geen avondeten maar hiervoor kan je terecht bij twee restaurants op loopafstand: restaurant Take-Off en het sfeervolle restaurant de Hangar.

Hotel de Slaapfabriek krijgt constant zeer hoge beoordelingen van de gasten die zich zeer lovend uitlaten over de gastvrijheid van de eigenaren. Dit is zeker geen fabriek maar een sfeervol huis weg van huis.