Parachutespringen Teuge

Altijd al een keer een parachutesprong willen maken? Het kan vanaf nationaal paracentrum Teuge aan de rand van de Veluwe tussen Apeldoorn en Deventer.

Parachutespringen Teuge

Een parachutesprong is één van die dingen die je een keer in je leven gedaan moet hebben. Erg eng maar ook enorm vet. Je kunt op Teuge terecht voor een cursus parachutespringen maar wil je het gewoon een keer meemaken dan is de tandemsprong een optie. Je wordt gekoppeld aan een ervaren springer en samen maak je een duo-parachutesprong.

parachutesprong teuge

paracentrum teuge

Het is erg eenvoudig: je meldt je aan op de website van het Parachutistencentrum en vervolgens meld je je bij de “verkeersleiding”. Zij plannen je tijd precies in en je wordt opgeroepen. Na een korte introductie neemt de trainer je mee in zijn enthousiasme.

Het leuke van parachutespringen vanaf vliegveld Teuge is dat hele familie de sprong mee kan maken. Je vertrekt vanaf het vliegveld Teuge en landt hier ook weer. Vanaf het terras van restaurant de Hangar kunnen ze alles zien.

Tijdens een duo parachutesprong vanaf vliegveld Teuge hebben de instructeurs vaak een GoPro mee dus iedereen kan daarna kijken naar de beelden die tijdens de sprong gemaakt zijn. Voor 50 euro kan je daarna een USB-stick kopen met de foto’s en eventuele filmbeelden.

duo sprong teuge

Wat kost parachutespringen? Vanwege de grote capaciteit is Teuge één van de goedkoopste plekken om te parachutespringen in Nederland en voor 209 Euro spring je al uit een vliegtuig.

Wil je er echt iets bijzonders van maken, ga dan verder dan alleen de parachutesprong maar breng de nacht door in de bijzondere Vliegtuigsuite naast de landingsbaan.