Restaurant de Hangar Teuge

Wil je een hapje eten of drinken op vliegveld Teuge? Je hebt de keuze uit een tweetal restaurants: Take-Off en de Hangar Teuge.

The Hangar Teuge

The Hangar Teuge (of de Hangar Teuge) is een ongedwongen, sfeervol en betaalbaar restaurant op vliegveld Teuge. Dit restaurant is echt een aanwinst voor de regio.

Vanaf dit restaurant op vliegveld Teuge heb je een prima zicht op de landingsbaan van het vliegveld. Ook als je zelf niets gaat doen is het erg leuk om op een zonnige dag te kijken naar de parachutisten en voorbij komende vliegtuigjes.

Vaak staat er dan ook een springkussen en gezinnen met kinderen zijn van harte welkom in dit restaurant. Het buitengedeelte van het restaurant is relatief klein dus we adviseren je om dan wel op tijd te komen. Hoewel de bediening erg vriendelijk is, lopen de wachttijden op echte topdagen wel op.

the hangar teuge

hangar teuge

Ook wanneer de zon niet schijnt zit je prima in the Hangar Teuge. De inrichting is een prettige mix van eettafels en lounge hoekjes met een heerlijke open haard. De knusse ambiance binnen maakt dat het hier op een minder mooie dag ook hartstikke leuk is om vliegtuigjes te kijken vanachter de ramen.

Thee Hangar Teuge is bovendien heel schappelijk geprijsd. Het zondagse ontbijt van 9:00 tot 11:30 is voor 11,50 p.p. (volwassenen) echt een steal. Lekker verse croissants, pistoletjes en een grote keuze aan vleeswaren en kazen. Ook yoghurt, muesli en vers fruit ontbreekt niet.

de hangar teuge Hangar teuge

Voor minder dan 30,- krijg je een heerlijk driegangen menu. Slaap je in het vliegtuighotel Teuge of in de Slaapfabriek dan is het dus zeker een aanrader om ’s avonds hier uit eten te gaan.